Cadastru gratuit pentru locuitorii comunei Măgurele

Redactia -

Cadastru gratuit pentru locuitorii comunei Măgurele

Primaria comunei Magurele in perteneriat cu OCPI Prahova a demarat realizarea proiectului de cadastru si carte funciara in comuna Magurele.Acest proiect are ca obiectiv inregistrarea gratuita a imobilelor in sistemul integrat de cadastru si carte funciara, eliberarea certificatelor pentru inscrierea in cartea funciara a posesorilor ca proprietari si dupa caz a dezbaterilor succesorale.
Proiectul a inceput cu realizarea cadastrului general in sectorul nr. 1- tarla 66.Lucrarea a fost deja realizata, iar rezultatele lucrarilor de cadastru sunt afisate la sediul Primariei Magurele.Pana la data de 3.12.2016 proprietarii terenurilor din tarlaua nr. 66 sunt asteptati la Primarie pentru a-si verifica fisa de date a imobilului detinut si eventual, depunerea contestatiilor, daca este cazul.
Acest proiect va continua si anul viitor, principalii beneficiari ai acestui program fiind proprietarii terenurilor agricole, carora li se va asigura inscrierea gratuita a imobilelor pe care le detin in cartea funciara.