Cadourile de Moș Crăciun sunt la Christmas Sale Weekend de la Ploiești Shopping City

Redactia -

Cadourile de Moș Crăciun sunt la Christmas Sale Weekend de la Ploiești Shopping City

Surprizele de Crăciun se țin lanț în sezonul cadourilor la Ploiești Shopping City. Cei ce sunt în căutarea celor mai inspirate daruri de sărbători pentru cei dragi vor putea profita de ofertele speciale, valabile în perioada 19-21 decembrie cu ocazia Christmas Sale Weekend. Astfel, produsele brandurilor preferate din Ploiești Shopping City vor avea reduceri de până la 50%. Din program nu vor lipsi momentele artistice, demonstrațiile sportive și sesiunile de înfrumusețare.

Vizitatorii centrului comercial vor putea cumpăra produse tradiționale din cadrul Târgului de Crăciun și se pot înscrie la concursurile zilnice de pe pagina de Facebook a mall-ului.

Shopping și discount-uri exclusive în sezonul cadourilor la Ploiești Shopping City

Christmas Sale Weekend, eveniment ce va avea loc în perioada 19-21 decembrie în Ploiești Shopping City, vine cu oferte chiar în pragul sărbătorilor. Astfel, timp de trei zile, magazinele centrului comercial vor avea oferte speciale si discounturi de până la 50%. Tot atunci, vizitatorii centrului vor putea lua parte la demonstrațiile sportive și artistice, oferite de Fitness Club Nico, Xtreme Body Aerobic & Fitness, Oxigen Fitness Ploiești, Școala de Dans Bailando, Palatul Copiilor Ploiești și Zumba cu Ancuța, iar doamnele vor fi răsfățate cu sesiuni de înfrumusețare.

În plus, până pe 19 decembrie, fanii de pe pagina de Facebook a centrului comercial Ploiești Shopping sunt invitați să participe la concursurile zilnice care le pot aduce vouchere de cumpărături în valoare de 30 de lei, ce pot fi folosite cu ocazia Christmas Sale Weekend. Mai multe detalii despre competiție se găsesc pe pagina de Facebook www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

Totodată, până pe 23 decembrie, iubitorii sărbătorilor de iarnă sunt așteptați la Târgul cu produse hand-made, dar și la Târgul cu produse tradiționale românești. Aici, prahovenii vor putea găsi obiecte create manual și bunătăți culinare, precum ornamente de Crăciun, sacoșe din bumbac înscripționate cu fabule, articole din lână împâslită, mărgeluțe de nisip, materiale textile, podoabe, vase pictate, dulcețuri, zacuscă, șerbet, siropuri, kurtoskalacs, figurine și acadele din ciocolată, turtă dulce, bomboane, ciocolată de casă și fructe uscate.

Moș Crăciun ajunge la Ploiești Shopping City

Pentru că evenimentele din Ploiești Shopping City sunt dedicate întregii familii, Fabrica lui Moș Crăciun vine cu surprize minunate și pentru cei mici. Începând cu 20 decembrie, Moș Crăciun alături de ajutoarele sale îi așteaptă pe micuți într-o atmosferă de poveste la ateliere și evenimentele speciale dedicate lor, de la care nu lipsesc pozele, insignele și diplomele.