Cafeneaua Starbucks din AFI Palace Ploieşti s-a deschis vineri, 28 octombrie

Mihai Ciobanu -

Starbucks, prima astfel de cafenea din Ploieşti şi cea dea 25-a din România s-a deschis vineri, 28 octombrie, în mallul AFI Palace Ploieşti. Cafeneaua se află la parterul mallului, acolo unde anterior a funcţionat patinoarul. În urma lucrărilor de reamenajare făcute la centrul comercial s-a deschis, astfel, o nouă intrare în mall. Reprezentanţii cafenelei îşi aşteaptă clienţii cu garanţia că sortimetul de cafea servită la Ploieşti este acelaşi ca şi în orice altă cafenea din lume, din New York sau Londra. 

„Creșterea dinamică a rețelei noastre a jucat mereu un rol semnificativ în dezvoltarea business-ului AmRest. Fiecare nouă locație deschisă este un moment de bucurie pentru noi și pentru clienții noștri, ei find motorul principal și beneficiarii serviciilor noastre de înaltă calitate”, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional Starbucks România & Bulgaria.

Grafica noii locații evocă traseul de evoluție al cafelei, de la culegerea cireșelor de cafea, la selecția atentă a celor mai pure boabe culese din copacii Coffea Arrabica, prăjirea și pregătirea cafelei pentru a oferi cea mai plăcută experiență, esența pură dintr-o ceașcă de espresso.

Clienții se vor bucura de băuturile Starbucks® într-un spațiu elegant și plăcut, vor petrece o dimineață revigorantă sau o după-amiază relaxantă într-un loc confortabil și prietenos.

Starbucks a fost preluat în anul 2015 de către operatorul polonez Amrest și a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în centrul de retail din București – Plaza România. În prezent, există deja 25 de cafenele Starbucks în țară: 15 în București, unul în Cluj – Napoca, două în Timișoara, două în Constanța, unul în Brașov, unul în Craiova, două în Iași și unul în Ploiești.