Câţi tineri şi-au găsit de muncă la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Redactia -

Câţi tineri şi-au găsit de muncă la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Actiunea s-a desfasurat simultan la Ploiesti, Campina si Valenii de Munte, ocazie cu care au participat un numar de 88 agenti economici respectiv : Ploiesti – 38 agenti economici, Campina – 36 agenti economici si Valenii de Munte – 14 agenti economici.

Acestia, au pus la dispozitia absolventilor aflati in cautarea unui loc de munca, un numar de 1382 locuri, din care: Ploiesti – 1024, Campina – 295, Valenii de Munte – 63.

Locurile de munca oferite au fost din diverse domenii de activitate, cum ar fi: activitati de inginerie, confectii textile, comert ,c-tii metalice, constructii civile, asigurari, fabricare masini si utilaje, transporturi, alimentatie publica, etc.

Au fost solicitati absolventi de studii superioare in urmatoarele profesii : ingineri , economisti, medici si consultanti financiari.

Din totalul de 1152 persoane participante ( Ploiesti – 735, Campina – 298 si Valenii de Munte -119), 876 au fost absolventi de invatamant profesional, liceal sau universitar ; dintre acestia, 421 au fost selectati in vederea incadrarii (Ploiesti – 323, Campina – 86 si Valenii de Munte -12). Totodata, 3 absolventi au fost incadrati pe loc ( Ploiesti – 2, Campina –1), (manipulant marfa si muncitor necalificat in confectii).