Campania electorală a degenerat în Colegiul 11 Ploieşti Vest

Redactia -

Campania electorală a degenerat în Colegiul 11 Ploieşti Vest

COMUNICAT DE PRESĂ:

„Atat in noaptea de 4 spre 5 decembrie cat si de-a lungul zilei de astazi (5dec) in Ploiesti, cartierele Malu Rosu, Ienachia Vacarescu, Penes Curcanul si Vest au fost distruite materiale ce contineau afirmatii calomnioase la adresa candidatilor USL: Paul Dumbravanu (Camera Deputatilor), Augustin Mitu (Senat). In plus, de-a lungul zilei de miercuri tineri din staff-ul de campanie au fost agresati. Aceste actiuni i-au determinat pe cei doi candidati sa depuna o plangere penala.

In materiale se afirma ca Paul Dumbravanu a efectuat escrocherii imobiliare, ca a escrocat zeci de ploiesteni pe care i-a lasat fara bani si fara case.

„Consider ca prin folosirea termenului de escroc am fost insultat. Totodata consider ca afirmatiile cum ca am lasat zeci de ploiesteni, in special pensionarii fara bani si fara case sunt afirmatii calomnioase intrucat sunt facute fara un materiale probator, doar in scopul de a fi expus dispretului public. Aceste afirmatii sunt total neadevarate, firma Remax este o agentie imobiliara ce se bucura de un inalt prestigiu international, nefiind implicata niciodata in scandaluri mediatice, financiare sau de alta natura.

Consider a fi total mincinoasa afirmatia conform careia am facut aceste escrocherii in complicitate cu un birou notarial, mai ales ca nu este dezvaluit acest birou notarial si toate actele au fost intocmite conform prevederilor legale. Toate aceste afirmatii sunt facute in scopul dezinformarii cetatenilor din colegiu electoral 11 Ploiesti Vest in care candidez pentru un mandat in Camera Deputatilor” – Paul Dumbravanu.