Campania „Marea debarasare” se întoarce la Ploieşti

Redactia -

Campania „Marea debarasare” se întoarce la Ploieşti

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti anunţă desfăşurarea Campaniei „Marea Debarasare” în perioada 23 – 27 septembrie 2013, cand împreună cu operatorul de salubritate se va realiza colectarea deşeurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) de la cetăţeni în vederea gestionării ecoraţionale (tratare, reciclare, neutralizare).

 

Astfel, cetăţenii care posedă echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncţionale, degradate pot scăpa de acestea printr-un simplu apel la numerele de telefon:

–       0244-541071 int. 110 – Biroul Protecţia Mediului;

–       0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei;

–       0244.984 – Dispeceratul Primariei.

 

De mentionat faptul ca cetăţenii participanţi la campanie sunt automat înscrişi în cadrul tombolei “Scoate deşeurile din casa ta!” ce se va desfăşura marţi 01 octombrie 2013 la parterul complexului Winmarkt Grand Center. Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2500 RON, acestea fiind oferite de Asociaţia ROREC. Regulamentul tombolei este disponibil pe www.rasp.ro.

Programul campaniei:

Cetăţenii care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni sunt aşteptaţi la Centrul Municipal de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din strada Ciprian Porumbescu.

Acestia pot anunţa de luni până joi, în intervalul 08.00 – 16.30 iar vineri intre 8.00-14.00 intenţia de participare, la numerele de telefon de mai sus, enumerând echipamentele de care doresc debarasarea şi datele de contact.

Personalul Biroului Protecţia Mediului din cadrul RASP Ploieşti emite Adeverinţa de predare – primire a deşeurilor, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare a acestor deşeuri de la cetăţeni.