Campionat de Fifa 14 la Ploieşti Shopping City, în luna sporturilor

Redactia -

Campionat de Fifa 14 la Ploieşti Shopping City, în luna sporturilor

Ploiești Shopping City a declarat luna mai – luna sporturilor și organizează în toată această perioadă evenimente dedicate activităților sportive. Astfel, între 8 – 11 mai va avea loc Târgul Sport & Hobby. Primul centru comercial din județul Prahova le pregătește vizitatorilor un weekend plin de distracție, mișcare și shopping. Din program nu vor lipsi expozițiile de articole sportive, dar și demonstrațiile spectaculoase pregătite de cluburile sportive și de fitness din Ploiești. În plus, întalnirea cu fanii echipei de basket Asesoft, ce va avea loc sâmbătă, 10 mai, începând cu ora 13:00, este unul din cele mai așteptate momente ale evenimentului.

Sesiune de autografe și fotografii cu membrii echipei Asesoft

Sâmbătă, la ora 13:00, suporterii echipei ploieștene sunt invitați să-şi completeze colecţia de fotografii cu jucătorii favoriţi și să participe la o ședință de autografe semnate de Burlacu și colegii săi, ce se va desfășura în zona Food Court din Ploiești Shopping City. Organizatorii au pregătit afișe personalizate pe care se vor putea oferi autografe, iar fanii își vor putea procura materiale promoționale de la fan shop-ul mobil. Mai mult, suporterii Asesoft pot câștiga invitaţii la meciurile din penultimul act al play-off-ului, dar şi tricouri cu inscripţia „Ploieşti Basketball”, semnate de toți membrii echipei, participând la concursurile organizate pe pagina de Facebook Ploiești Shopping City.

Expoziții și demonstrații sportive în Ploiești Shopping City

Pe toata perioada târgului, cei ce trec pragul centrului comercial pot profita de ofertele din cadrul expoziției de articole sportive. Brand-urile din Ploiești Shopping City îi așteaptă pe vizitatori cu echipamente pentru sporturi indoor și outdoor, accesorii, aparate fitness și produse de nutriție.

În plus, sâmbătă și duminică, ploieștenii se pot bucura de demonstrații spectaculoase pregătite de cele mai bune cluburile sportive și de fitness din oraș. Gimnastică, dans sportiv, spinning, kangoo jumps, zumba, crossfit, scrimă japoneză, auto aparare, arte marțiale, judo, toate se numără pe lista de activități organizate de Ploiești Shopping City weekend-ul acesta.

Luna sporturilor va continua cu activități și în weekend-urile următoare, când va avea loc Campionatul Maraton FIFA 2014, în perioada 17 – 18 mai și Târgul de SH and Tunning. Acesta se va desfășura între 23 – 25 mai și în cadrul său vizitatorii sunt așteptați să ia parte la Campionatul de Îndemânare Auto și la demonstrații de drift-uri și burnout.