Când se aprind luminile de Sărbători la Ploieşti

Daniel Dimache -

Când se aprind luminile de Sărbători la Ploieşti

Comunicat de presă:

Primăria Municipiului Ploiești le-a pregătit ploieștenilor o surpriză deosebită cu prilejul celebrării Zilei Naționale a României!

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre, invită copiii, însoțiți de părinți și bunici, să i se alăture, în număr cât mai mare, la aprinderea iluminatului festiv de sărbători din Ploiești, eveniment care va avea loc duminică, 1 decembrie 2019, la ora 18.15, la bradul de Crăciun al municipalității, amplasat în fața Palatului Administrativ.

Menționăm că, Primăria Municipiului Ploiești va organiza, în contextul Sărbătorilor de iarnă, alte două evenimente importante și cu tradiție la nivelul comunității locale, care sunt destinate celebrării Crăciunului și Anului Nou, relaxării și agrementului ploieștenilor, respectiv Orășelul Copiilor și Târgul de Crăciun.
Ambele evenimente se vor desfășura începând cu 5 decembrie 2019, în incinta Parcului Municipal Vest.
Astfel, la deschiderea Târgului de Crăciun, municipalitatea ploieșteană va organiza și un spectacol inedit pentru copii, în Ajunul lui Moș Nicolae.

Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă se va organiza și o nouă ediție a Atelierelor lui Moș Crăciun, acțiune dedicată elevilor ploieșteni din clasele primare, în cadrul căreia copiii sunt îndrumați de artiști plastici în confecționarea de felicitări și decorațiuni de Crăciun.

(Imagine de arhivă 2018)