Când se deschide sezonul de schi la Sinaia. Pârtiile sunt pregătite

Redactia -

Când se deschide sezonul de schi la Sinaia. Pârtiile sunt pregătite
    “ Sărbătoarea Națională îmi dă prilejul să vă urez  tuturor La mulți ani și să vă doresc  sănătate și succes în tot ceea ce vă propuneți.  În avanpremieră, în această zi deosebită, mă bucur că avem pregătite pârtiile domeniului schiabil Sinaia, iar în data de 16 decembrie putem da adevăratul start al distracției odată cu deschiderea oficială a 
sezonului de schi 2017 – 2018”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului.
      De Ziua Națională a României, în față Primăriei Sinaia, vor avea loc festivitățile prilejuite de sărbătoarea zilei de 1 Decembrie. Astfel,  de la ora 12.00, trupa Distinto va susține un concert urmat de o parada militară la care vor participa : Balalionul 21 Vânători de Munte Predeal – “General Leonard Mociulschi”, Centrul Montan de Jandarmi Sinaia, Isu Departamentul de Pompieri Sinaia, Colegiul Militar Breaza, Școala de Poliție Câmpina și oficiali. Aceștia se vor deplasa la Cimitirul Eroilor unde  vor  depune coroane de flori. Participanții vor primi stegulețe tricolore, cocarde și ceaiuri.
    Tot cu același prilej la ora 11.00 la Centrul Cultural Carmen Sylva, va avea loc lansarea cărții  “I. L. Caragiale și Sinaia – Antologie de studii și note” iar seara se va închea cu piesa de teatru “Fluturii sunt liberi” pusă în scenă de Cercetașii României-Sinaia împreună cu actorii trupei Cuibul Artiștilor, de la ora 19.30 la Casino Sinaia.