Când se inaugurează sala de sport din Bucov

Mihai Ciobanu -

Până la finele acestui an se vor finaliza lucrările de construire a sălii de sport a comunei, clădire care s-a ridicat în curtea Şcolii Bucov. Deschiderea ei vine cum nu se poate mai bine, elevii având posibilitatea de a efectua orele de educaţie fizică, pe durata sezonului rece, în condiţii din cele mai bune: într-o sală de sport nouă, dotată cu toate echipamentele necesare.
Lucrările sunt într-un stadiu avansat de execuţie, iar administraţia locală condusă de către primarul Ion Savu este optimistă cu privire la data la care investiţia va fi finalizată. „Dacă nu vor apărea probleme neprevăzute – ceea ce nimeni nu îşi doreşte – sala va fi gata până la sfârşitul acestui an”, a declarat pentru gazetaph.ro primarul comunei Bucov, Ion Savu. Sala este construită pentru toţi locuitorii comunei, indiferent de satul în care locuiesc, locaţia fiind aleasă atât pentru a putea fi folosită de către elevii Şcolii Bucov, cât şi din dorinţa de a fi poziţionată la o distanţă egală faţă de toate satele componente ale comunei.
Sala va beneficia şi de o tribună cu 250 de locuri, de vestiare, grupuri sanitare şi alte astfel de facilităţi. De asemenea, sala va fi omologată pentru a putea găzdui concursuri şi turnee de minifotbal, handbal, baschet şi tenis de câmp.
Sala de sport a comunei Bucov va putea fi folosită atât pentru efectuarea orelor de educaţie fizică ale elevilor, cât şi pentru găzduirea de evenimente culturale şi sportive, precum şi de iubitorii sportului din localitate, indiferent de satul în care locuiesc.