Când se vor finaliza lucrările la reţeaua de gaze de pe Valea Slănicului

Redactia -

Când se vor finaliza lucrările la reţeaua de gaze de pe Valea Slănicului

Început în luna martie, proiectul în valoare de 35 de milioane de euro, finanțat din fonduri europene de către Consiliul Județean Prahova, are ca obiectiv înființarea unei rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale în comunele Cocorăștii Mislii, Vâlcănești, Cosminele, Dumbrăvești, Vărbilău, Aluniș, Ștefești, Bertea, și în orașul Slănic.

Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova: ”Proiectul Consiliului Județean Prahova va aduce îmbunătățiri semnificative în calitatea vieții și dezvoltarea economică pe Valea Slănicului”.

Prin intermediul acestei investiții, se are în vedere racordarea a 8159 de gospodării și instituții publice din cele 13.468 identificate în orașul Slănic și comunele menționate.

Investiția presupune o extindere a rețelei pe o distanță totală de aproximativ 300 de km, iar până în prezent, conducta principală a fost montată pe o lungime de 174 km, reprezentând un progres semnificativ către obiectivul final. Termenul limită al proiectului este fixat la 31 decembrie 2023.