Captură a poliţiştilor din Vălenii de Munte: 50 litri de vin și 40 de haine

Redactia -

Captură a poliţiştilor din Vălenii de Munte: 50 litri de vin și 40 de haine

La finele săptămânii trecute, perioadă în care s-a desfăşurat ediţia anului 2017 a Festivalului Ţuicii, poliţiştii din Vălenii de Munte au găsit de cuviinţă să se pună pe nişte controale aşa, de sărbătoare. Ce au făcut şi ce au găsit puteţi citi în continuare, într-un text extras din Buletinul de presă a IPJ Prahova:

„Sâmbătă și duminică, între orele 15.30 și 17, polițiștii din orașul Vălenii de Munte au desfășurat o acţiune, în colaborare cu Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în vederea respectării prevederilor legale ce reglementează activitățile de comerț, precum și pentru combaterea evaziunii fiscale de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate care desfășoară activități de comerț pe raza de competență. Au controlat 14 societăți comerciale, 11 întreprinderi individuale, 9 persoane fizice autorizate și 5 producători; au legitimat 48 de persoane și au verificat 21 de autovehicule. Numărul sancţiunilor contravenționale aplicate a fost de 39, în valoare de 23.820 lei, și s-au confiscat bunuri în valoare de 1.005 lei (50 litri vin și 40 articole vestimentare).

Totodată, polițiștii din Vălenii de Munte au acționat duminică, în intervalul 16 – 21, de data aceasta pentru siguranța traficului rutier. Au fost controlate 48 de autovehicule (48 verificări etilotest), legitimate 76 de persoane, iar pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 23 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 7.110 lei, și au retras două certificate de înmatriculare.”