Carrefour sărbătorește 50 de ani de existență în lume

Redactia -

Aniversare_Grup_CarrefourÎn perioada 24 octombrie – 20 noiembrie 2013, Carrefour România sărbătorește 50 de ani de existență a Grupului în lume, într-o lună aniversară cu oferte incendiare, valabile doar câte o zi, o lună plină de surprize și mii de premii pentru clienții săi!

„Pe lângă sutele de oferte din cataloagele promoționale, în luna Carrefour vom sărbători cu prețuri incendiare valabile doar câte o zi! Invităm clienții să le descopere pe site-ul Carrefour (www.carrefour.ro), la TV, radio, în presa și pe pagina de Facebook (www.facebook.com/CarrefourR). De altfel, sper că românii se vor bucura împreună cu noi de această aniversare și că vor lua parte la evenimentele și tombolele create special pentru ei cu această ocazie împreună cu Universal Music!” a declarat Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour România.

Participând la Tombolele Aniversare, clienții Carrefour pot câștiga unul din miile de premii oferite:

  • cumpărând de 5 ori din hipermarketurile „Carrefour”, clienții au șansa de a câștiga unul din cele 5 coșuri înscrise la Tombola Coș de Cumpărături
  • 12.000 de albume Universal Music
  • 5 pachete VIP care includ transportul, cazarea și biletele la concertul unei vedete internaționale precum Madonna, Robbie Williams, Jessie J. sau Katy Perry, unde câștigătorii vor avea ocazia de a întâlni artistul preferat după eveniment.

Mai multe detalii pe www.carrefour.ro și la Recepție Clienți, în magazine.