CAS Prahova are mai mulți angajați infectați Covid și solicită asiguraților să folosească mediul online în relația cu Casa

Daniel Dimache -

CAS Prahova are mai mulți angajați infectați Covid și solicită asiguraților să folosească mediul online în relația cu Casa

Astăzi, 19 ianuarie 2022, pe raza judeţului nostru, a fost înregistrat un nou focar activ de COVID-19, la Casa de Asigurări de Sănătate Prahova. Au fost identificați 19 salariați infectați cu virusul Covid-19, rămași în izolare, sub supravegherea medicilor de familie, a informat Prefectura Prahova.

CAS Prahova, la rându-i, a emis un comunicat de presă prin care explică situația și solicită asiguraților folosirea mediului online în relația cu instituția:

COMUNICAT DE PRESĂ

             Casa de  Asigurări de Sănătate Prahova, cu sediul în Municipiul Ploiești, strada Praga, nr.1, Județul Prahova, informează că, în această perioadă, datorită situației epidemiologice privind COVID- 19, activitatea este îngreunată, mai mulți salariați fiind testați pozitiv. Conducerea instituției a procedat la luarea tuturor măsurilor care se impun în acest caz.

            Totodată, facem apel către  toate persoanele care solicită serviciile Casei de Asigurări de Sănătate Prahova de a da dovada de înțelegere și răbdare, recomandăm transmiterea solicitărilor online, la adresele de e-mail afișate pe site-ul instituției. Rugăm  toți cetățenii să respecte cu strictețe recomandările autorităților privind limitarea răspândirii virusului SARS COV- 2.