Case şi curţi inundate, copaci rupţi şi drumuri blocate în judeţ, după ploile torenţiale – Galerie foto

Redactia -

Case şi curţi inundate, copaci rupţi şi drumuri blocate în judeţ, după ploile torenţiale – Galerie foto

Update: Circulaţia a fost reluată pe drumul care era acoperit de apă. Totodată, ISU Prahova anunţă că s-a intervenit pentru degajarea apei de pe carosabil în comuna Telega, DJ 100, pentru evacuarea apei dintr-un subsol al unei locuințe din Bănești (strada Urletei) și pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie din localitatea Telega.

În urma manifestării fenomenelor meteorologice prognozate pentru județul Prahova, în ultimele ore, pompierii militari prahoveni au fost solicitați să intervină în următoarele situații:

– În localitatea Comarnic, pentru evacuarea apei din subsolul și curtea unei locuințe (intervine o autospecială de stingere din cadrul Gărzii de Intervenție Comarnic. Intervenția este in derulare.

– În municipiul Câmpina, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpina cu o autospecială de stingere). Intervenția este finalizată.

Imagini din localitatea Telega:

– În comuna Cornu, sat Cornu de Jos s-a acționat pentru evacuarea apei din subsolul unei pensiuni, intervenția fiind finalizată în acest moment (a intervenit o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpina).

– În localitatea Poiana Câmpina se intervine pentru evacuarea apei din clădirea sediului CFR (intervine o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpina).

– În comuna Gornet Cricov, sat Țărculești, s-a intervenit pentru degajarea unei porțiuni de copac căzută pe acoperișul unei case. Nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale. Au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Urlați cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. Intervenția este finalizată.

– În comuna Scorțeni, din cauza precipitațiilor abundente, DJ 100D este blocat, partea carosabilă fiind acoperită cu apă.