Câștig bun după gala MMA de pe „Ilie Oană”, dar cu”prețul” ce facem? Show pe stadion și… dezastru cu gazonul?!?

Dragos Trestioreanu -

Câștig bun după gala MMA de pe „Ilie Oană”, dar cu”prețul” ce facem? Show pe stadion și… dezastru cu gazonul?!?

Sâmbătă, 17 iunie 2017, după ce manșa întâi a barajului de promovare în Liga a III-a dintre Dentaș Tărtășești și FC Petrolul, desfășurată la Răcari, s-a încheiat, pe arena Ilie Oană, din Ploiești, a avut loc o gală de kickboxing și MMA. Cea care a avut o asistență cifrată la vreo 5.000 de iubitori ai acestui gen de lupte. Ca gazdă, CSM Ploiești a avut parte de-un câștig bun, însă și-a asumat și un mare risc, odată ce-a permis intrarea pe gazon, care a arătat foarte bine până acum, a vehiculelor grele, pentru descărcarea ringului, precum și a prezenței spectatorilor în jurul acestuia.

gazon praf ilie oana 2În urma inspecției de luni, 19 iunie, a reprezentanților FRF și LPF, din comisia de omologare a arenelor, în vederea găzduirii Supercupei României și a meciurilor prim-divizionarelor Viitorul Ovidiu, FC Voluntari și Juventus București, modul în care arăta gazonul pe destule porțiuni ale terenului de joc i-a făcut pe cei veniți în vizită ap0roape să se ia cu mâinile de cap! Zone întregi rămase fără iarbă, chiștoace de țigări intrate în nisip etc. – cam acesta a fost „tabloul”! Iar asta cu doar câteva zile înainte de manșa a doua a barajului de promovare dintre Petrolul și Dentaș, care se va disputa sâmbătă, 24 iunie, de la ora 20.00, pe același teren.gazon praf ilie oana 1

Dacă Supercupa este programată pe 8 iulie, iar campionatul Ligii I va debuta o săptămână mai târziu, prezența Viitorului la Ploiești fiind condiționată de trecerea unui tur al preliminariilor Ligii Campionilor, FC Petrolul – echipa căreia i s-a condiționat, prin contract, să joace partidele de acasă pe arena Ilie Oană – va fi clar văduvită de calitatea precară a ierbii de pe stadion.

În condițiile în care suporterii lucrează deja de zor pentru realizarea unei mega-coregrafii pe întregul stadion, având drept temă sărbătorirea revenirii scutului la o echipă cu numele de Petrolul, show-ul urmând să fie pe măsura celor de pe vremea când fanii SC FC Petrolul uimeau întreaga țară, dar nu numai, cu creațiile lor, ce se va întâmpla pe gazon? Cum se va juca fotbal, acolo?!? Bref, câștig bun în conturi, dar „prețul” îl vor plăti… Claudiu Tudor și coechipierii lui! Ce vină au ei?