Câştigă un weekend cu familia la Dino Park Râşnov. Află cum

Mihai Ciobanu -

Câştigă un weekend cu familia la Dino Park Râşnov. Află cum

În plin sezon de reduceri, Ploieşti Shopping City premiază iubitorii de shopping cu sute de premii şi dă startul tombolei verii. Mai mult, pe toată perioada tombolei, cei mici sunt așteptați în centrul comercial să descopere lumea dinozaurilor și să participe la activități speciale.

Premii-instant și distracție pentru toată familia la Ploiești Shopping City

Începând cu 7 iulie şi până pe 30 august, clienţii celui mai mare mall din Prahova vor fi recompensați cu premii-instant. În plus, cei mai norocoși dintre ei vor avea ocazia să câştige premiul săptămânal: 1 weekend pentru toată familia la Dino Park (pachet complet, constând în cazare și acces în parcul tematic).

Dino Park sau Jurassic World de România, aşa cum a mai fost numit, este destinaţia perfectă de distracţie şi aventură a acestei veri, fiind unic în Europa de Est. Parcul tematic a fost inaugurat în luna iunie la Râşnov, iar cele 45 de reptile preistorice în mărime naturală îi aşteaptă pe vizitatori pe o suprafaţă totală de 1,6 hectare, alături de căsuţe în arbori, un cinematograf şi tiroliene. Cel mai mare dintre dinozauri are 20 de metri înălţime şi 22,4 metri lungime.

Pentru a participa la tombola verii, doritorii trebuie să facă cumpărături de minim 200 lei în magazinele din Ploieşti Shopping City şi să prezinte bonurile la Info Desk.

Lumea dinozaurilor, explorată la Ploiești Shopping City

Tot în perioada 6 iulie și 30 august, micii exploratori sunt invitați să cerceteze fiecare mister al lumii dinozaurilor. Astfel, în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 12:00 și 16:00, în zona de activități, situată la scările rulante, copiii își pot face fotografii la panoul tematic DINO, pot săpa și căuta în nisip fosile de dinozauri sau pot lua parte la atelierele de pictură dedicate creaturilor uriașe.