Gazeta de Prahova

Câștigătoarea fazei locale a Cupei României la minifotbal, MFC Ploiești, face concurs cu premii pentru suporteri. Cine răspunde cu succes la întrebări câștigă o minge de fotbal

Sport

Dragos Trestioreanu

Combatantă în Liga de Minifotbal Prahova, echipa MFC Ploiești – antrenată și manageriată de Gabriel Georgescu – a avut un final fericit de sezon trecut, încununat cu adjudecarea fazei județene a Cupei României. Asta după o finală desfășurată la „Kiru Sport”, în compania trupei Viking Pruszynski, desființată ulterior, din componența căreia a făcut parte și… patronul complexului sportiv gazdă, situat lângă sala Olimpia.

Formație serioasă, cu jucători – cei mai mulți – care activează și la nivelul Ligii a IV-a din fotbalul desfășurat pe teren mare și practicând minifotbalul exclusiv de plăcere, nefiind, deci, remunerați, MFC a atras simpatia câtorva sponsori foarte importanți. În pole-position se află Veolia România, partenerul-finanțator al divizionarei secunde FC Petrolul Ploiești (locul 3 la finele anului în curs), dar nu numai aceasta a venit lângă gruparea lui Gabi Georgescu.

„Alexandrion”, un nou sponsor

În urma încheierii unui parteneriat și cu „Alexandrion”, care este alături și de clubul fanion al Prahovei, mai sus-menționat, MFC Ploiești se dovedește a fi echipa de minifotbal cu cei mai importanți sponsori. Pentru a sărbători ultimul parteneriat încheiat de curând, factotumul de la MFC, Gabriel Georgescu (foto jos, primul din stânga), s-a gândit la organizarea unui concurs cu premii. Unul constând în mingi de fotbal oferite de către noul sponsor, „Alexandrion”, concurs cu întrebări legate de activitatea câștigătoarei Cupei României – LMF Prahova, MFC Ploiești.

Regulamentul concursului, precum și alte informații legate de desfășurarea acestuia, se pot afla accesând siteul www.mfcploiesti.hornexpert.ro, iar la întrebările puse în trei zile următoare diferite se va răspunde pe https://www.facebook.com/MiniFotbalClubPloiesti/. Prima se va pune miercuri, 19 decembrie 2018, la 8.00, iar răspunsurile se vor aștepta până la ora 23.59. Următoarea întrebare se va posta pe 21 decembrie, iar a treia – pe 23 decembrie, de fiecare dată de la aceeași oră. Cei care doresc să intre în concurs au la dispoziție, deci, aproape 16 ceasuri pentru a răspunde corect. Nu ratați astfel participarea, pentru că veți avea numai de câștigat! De la „Alexandrion” și MFC Ploiești, desigur!

Foto: www.mfcploiesti.hornexpert.ro  

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline