Câștigătoarea fazei locale a Cupei României la minifotbal, MFC Ploiești, face concurs cu premii pentru suporteri. Cine răspunde cu succes la întrebări câștigă o minge de fotbal

Dragos Trestioreanu -

Câștigătoarea fazei locale a Cupei României la minifotbal, MFC Ploiești, face concurs cu premii pentru suporteri. Cine răspunde cu succes la întrebări câștigă o minge de fotbal

Combatantă în Liga de Minifotbal Prahova, echipa MFC Ploiești – antrenată și manageriată de Gabriel Georgescu – a avut un final fericit de sezon trecut, încununat cu adjudecarea fazei județene a Cupei României. Asta după o finală desfășurată la „Kiru Sport”, în compania trupei Viking Pruszynski, desființată ulterior, din componența căreia a făcut parte și… patronul complexului sportiv gazdă, situat lângă sala Olimpia.

Formație serioasă, cu jucători – cei mai mulți – care activează și la nivelul Ligii a IV-a din fotbalul desfășurat pe teren mare și practicând minifotbalul exclusiv de plăcere, nefiind, deci, remunerați, MFC a atras simpatia câtorva sponsori foarte importanți. În pole-position se află Veolia România, partenerul-finanțator al divizionarei secunde FC Petrolul Ploiești (locul 3 la finele anului în curs), dar nu numai aceasta a venit lângă gruparea lui Gabi Georgescu.

„Alexandrion”, un nou sponsor

În urma încheierii unui parteneriat și cu „Alexandrion”, care este alături și de clubul fanion al Prahovei, mai sus-menționat, MFC Ploiești se dovedește a fi echipa de minifotbal cu cei mai importanți sponsori. Pentru a sărbători ultimul parteneriat încheiat de curând, factotumul de la MFC, Gabriel Georgescu (foto jos, primul din stânga), s-a gândit la organizarea unui concurs cu premii. Unul constând în mingi de fotbal oferite de către noul sponsor, „Alexandrion”, concurs cu întrebări legate de activitatea câștigătoarei Cupei României – LMF Prahova, MFC Ploiești.

Regulamentul concursului, precum și alte informații legate de desfășurarea acestuia, se pot afla accesând siteul www.mfcploiesti.hornexpert.ro, iar la întrebările puse în trei zile următoare diferite se va răspunde pe https://www.facebook.com/MiniFotbalClubPloiesti/. Prima se va pune miercuri, 19 decembrie 2018, la 8.00, iar răspunsurile se vor aștepta până la ora 23.59. Următoarea întrebare se va posta pe 21 decembrie, iar a treia – pe 23 decembrie, de fiecare dată de la aceeași oră. Cei care doresc să intre în concurs au la dispoziție, deci, aproape 16 ceasuri pentru a răspunde corect. Nu ratați astfel participarea, pentru că veți avea numai de câștigat! De la „Alexandrion” și MFC Ploiești, desigur!

Foto: www.mfcploiesti.hornexpert.ro