Cât au costat concertele organizate la baza pârtiei din Azuga

Redactia -

Cât au costat concertele organizate la baza pârtiei din Azuga

Constantin Samson, primarul oraşului Azuga, a ţinut să facă o serie de precizări cu privire la evenimentele artistice şi spectacolele care s-au organizat, în ultima perioadă, în Azuga. Concret, edilul a ţinut să precizeze faptul că aceste spectacole nu au costat niciun leu din banii publici.
„Evenimentele organizate la baza pârtiei au început de pe 20 decembrie. Am avut o seară în care am acordat cadouri de Crăciun pentru copii. Au cântat, atunci, Nicole Cherry, Laurenţiu Duţă, Omar, artişti pe care copiii îi iubesc. Au mai cântat, în serile care au urmat: Andreea Bălan – în seara de Crăciun, în celelalte seri: Deepcentral, Alexandra Ungureanu şi Crush, Gheorghe Gheorghiu – în seara de Revelion. De asemenea, în noaptea de Revelion am avut un spectacol de artificii. În data de 3 ianuarie s-a filmat, la Azuga, emisiunea „Răi da’ buni”, cu Mihai Morar, unde au cântat Connect’r, Pepe, Gheorghe Gheorghiu, Omar.
În mod normal, aceste evenimente ar implica nişte costuri deloc mici, având în vedere numărul şi valoarea artiştilor, amplasarea scenei, iluminatul scenei şi al oraşului, etc.  Ei bine, totul s-a realizat CU TITLU GRATUIT. Dragi azugeni, tot ceea ce s-a întâmplat a fost gratuit.
Noi avem un proiect cultural întins pe trei ani care va cuprinde nu doar sărbătorile de iarnă, ci un spectru foarte larg de activităţi întinse pe toată durata anului. Şi, pentru că nu avem bani suficienţi la buget, au fost de acord să ne fie alături în acest proiect: Primăria Generală a Capitalei, Casa Regală, Consiliul Judeţean Prahova, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, Azuga Turism, Radio Zu, Apa Azuga şi alţii.
Astfel vom reuşi ca, din banii primăriei să nu cheltuim niciun leu nu pentru că nu vrem ci pentru că nu avem”, ne-a declarat primarul Constantin Samson.