Cât costă şi unde vor fi amplasate standurile cu mărţişoare

Redactia -

Cât costă şi unde vor fi amplasate standurile cu mărţişoare

În urma cererilor depuse în scopul comercializării mărţişoarelor vă comunicăm că, anul acesta, societatea noastră se ocupă de organizarea evenimentului numai în zonele Centru Civic-McDonald’s şi Parc Aurora- Vest, anunţă SGU Ploieşti.

Totodată, în vederea obţinerii dreptului de comercializare pe zonele menţionate mai sus, se impun următoarele condiţii:

– prezentarea unei copii a certificatului de înregistrare în cazul în care aceasta nu a fost atasată cererii depuse la societatea noastră;

– prezentarea unui certificat fiscal care atestă achitarea impozitelor la bugetul local, la zi;

– amplasarea, obligatoriu, pe spaţiul închiriat din zona centrală (McDonald’s) a unui cort de culoare albă;

Persoanele, care întrunesc condiţiile de mai sus, sunt rugate să se prezinte la sediul societăţii începând cu data de 18.02.2014, ora 8.00 pentru încheierea de convenţii, având asupra lor ştampila societăţii.

Comercializarea mărţişoarelor se va face în perioada 21.02.2014 – 09.03.2014 iar tariful de închiriere nu se fracţionează.

Tariful pe toată această perioadă este (9mp/17zile):

– Centru Civic McDonald’s – 634.97 lei

– Parc Aurora -604.37 lei

În zona centrală, expunerea produselor comercializate se va face, obligatoriu, pe un suport – tip şevalet. Acesta din urmă va fi pus la dispoziţie de societatea noastră pentru primii 130 de comercianţi. Acesta va fi predat, în baza unui proces verbal în data de 21.02.2014, începând cu ora 8.00, odată cu fixarea amplasamentului de comercializare. De asemenea, comercializarea de flori nu este permisă, în zona centrală, decât pe latura corespunzătoare străzii Toma Caragiu.

După încheierea perioadei de comercializare a mărţişoarelor, comercianţii vor preda şevaletul, reprezentanţilor societăţii noastre, în data de 09.03.2014 începând cu ora 10.00.

În cazul nepredării suportului tip şevalet, comercianţii vor fi obligaţi să achite, societăţii noastre, contravaloarea acestuia.