Cât de bine se menține ploieșteanca Ștefania Georgescu, sărbătorită la 100 de ani!

Daniel Dimache -

Cât de bine se menține ploieșteanca Ștefania Georgescu, sărbătorită la 100 de ani!

Primăria Municipiului Ploiești a felicitat-o, astăzi, pe doamna Ștefania Georgescu la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani.

Cu gânduri pline de emoție și admirație, reprezentanții municipalității au vizitat-o pe doamna Ștefania Georgescu, pentru a îi înmâna, în semn de prețuire, Diploma de aur a municipiului Ploiești, un frumos buchet de flori și un tort aniversar. Totodată, i-a fost acordat și un premiu în valoare de 2000 lei.

Cu chipul luminos și zâmbet în suflet, doamna Ștefania Georgescu a mulțumit pentru plăcuta surpriză realizată de Primăria Municipiului Ploiești și, într-o atmosferă caldă, a împărtășit din experiența sa de viață și gândurile cu care a întâmpinat această vârstă împlinită.

Născută în orașul nostru în urmă cu 100 de ani, doamna Ștefania Georgescu a declarat că trăiește sub semnul recunoștinței față de propria devenire și al bucuriei de viață. Aceasta a menționat sincer că iubește Ploieștiul, că adoră plimbările pe străzile orașului, căutând să găsească frumusețea vieții în lucrurile mărunte de zi cu zi și în timpul prețios petrecut alături de cei dragi.

Fiind un exemplu de optimism și longevitate, îi transmitem doamnei Ștefania Georgescu toată aprecierea noastră și un călduros La mulți ani!