Cat de departe pot merge modelele de la Studio20 pentru a-si atrage fanii?

Redactia -

Cat de departe pot merge modelele de la Studio20 pentru a-si atrage fanii?

Industria de videochat poate fi impartita in doua categorii: Studio20 si celelalte studiouri de videochat. Acest studio care are sedii peste tot in tara, inclusiv in Ploiesti, se remarca prin profesionalismul cu care isi trateaza echipa si felul in care abordeaza divertismentul pentru adulti, dintr-o perspectiva inovatoare, glamour.

Fetele care fac videochat la Studio20 Ploiesti se intrec zi de zi intr-o cursa a excelentei si vor sa isi demonstreze ca sunt infinit mai bune si mai perseverente decat celelalte colege din breasla. Doamnele si domnisoarele fac videochat non-nude, care implica mai multa munca, insa care ofera si satisfactii financiare pe masura.

Astfel, modelele incepatoare castiga intre 1.000 si 5.000 de dolari pe luna, cu posibilitatea de a-si extinde castigurile, in timp ce modelele de top ajung sa se bucure chiar si de 10.000 de dolari in fiecare luna. Insa cat de departe sunt in stare sa ajunga fetele in fata camerei de filmat pentru a se bucura de succesul suprem?

Multe dintre ele recunosc ca intalnesc zi de zi admiratori din toate colturile lumii cu diverse fantezii si fetisuri. Din dorinta de a le face pe plac, fetele se conformeaza si incearca sa ii atraga prin a le respecta chiar si cele mai arzatoare dorinte. In fond, activitatea lor este plina de surprize si nicio zi nu seamana cu cealalta.

O lista de fetisuri fara sfarsit

Spre exemplu, Tinna este o fata care face videochat in Ploiesti si care este convinsa ca cele mai mari castiguri din nisa glamour pot fi obtinute doar printr-o relatie extrem de apropiata cu admiratorii. Ea recunoaste ca unii barbati o roaga sa le citeasca din carti, in timp ce se relaxeaza, iar altii prefera sa le danseze pe diferite stiluri de muzica.

Lista de fetisuri este foarte lunga, insa modelele Studio20 stiu sa faca fata oricarei provocari. Tinna marturiseste ca, de multe ori, i s-a spus ca seamana foarte bine cu o sora sau o ruda de-a admiratorului si ca a fost rugata sa se prefaca, astfel incat barbatul sa aiba impresia ca vorbeste exact cu persoana pe care o are in minte.

De asemenea, alte fete care fac videochat in Ploiesti la Studio20 sunt extrem de incantate cand li se cere sa se costumeze in printese, asistente medicale, politiste, catwoman, superwoman si tot felul de personaje din filme pe care fanii lor le apreciaza. Acestea spun ca secretul succesului in videochatul non-nude este tocmai aceasta flexibilitate fata de admiratori si dorinta de a intari relatia, astfel incat aceasta sa persiste.

Asadar, modelele de la Studio20 au parte de o multime de provocari in activitatea lor. Atat timp cat cerintele pot fi indeplinite cu succes, fetele sunt mai mult decat multumite de ceea ce realizeaza. Intreaga echipa #girlsfromstudio20 este premiata anual la cele mai mari concursuri din industrie, iar trofeele cu care pleaca acasa fetele le ofera satisfactia ca si-au facut meseria la cel mai inalt nivel. (P)