Cât de ușor devii model la Rich Girls Studios?

Redactia -

Cât de ușor devii model la Rich Girls Studios?

 

Probabil ai văzut deja cel puțin o reclamă la videochat. Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să lucrezi într-un studio de videochat, atunci acest articol îți poate oferi câteva răspunsuri. Andreea, specialist recrutare la Rich Girls Studios, ne-a povestit cum decurge procesul de recrutare pentru un model.

„Sunt diferite modalități prin care fetele care sunt interesate de angajari videochat la richgirls-studio.ro intră în contact cu noi. Fie ne scriu prin intermediul rețelelor de socializare sau direct în chatul de pe site-ul nostru, fie ne sună direct pentru a afla mai multe detalii despre beneficiile oferite de Rich Girls Studios sau chiar vor deja să programeze un interviu.”

Un interviu la un click distanță

Este simplu să devii model la cel mai bun studio la nivel internațional. Orice întrebare primește un răspuns indiferent de oră.

„Colegele noastre de la departamentul online sunt prezente la orice oră și sunt pregătite să răspundă la orice nelămurire pe care o poate avea o fată care își dorește să lucreze la videochat. La Rich Girls Studios avem o echipă exclusiv feminină, de la departamentul de recrutare, la serviciile de înfrumusețare, până la echipa de training și management. Am ales să avem o echipă exclusiv feminină deoarece ne dorim ca fetele să se simtă confortabil atunci când au întrebări înainte de interviu, când ajung la unul dintre sediile noastre sau când încep deja să lucreze.”

C:\Users\Octavian\Desktop\Rich 2020\gazetaph 02.07.2020\Rich Girls Studios.jpg

Cum decurge un interviu într-un studio de videochat?

Rich Girls Studios are trei sedii ultracentrale în clădiri de birouri la Piața Victoriei, Piața Muncii și Obor, toate foarte aproape de metrou.

„Orice fata îți poate alege sediul la care are loc interviul, iar managera îi va oferi toate detaliile privind jobul de model, îi va povesti despre beneficiile pe care le oferă studio-ul și îi va răspunde la toate nelămuririle pe care le are. Ne dorim ca fetele să ia o decizie informată și să cunoască toate aspectele acestei industrii. Dacă își dorește să colaboreze cu studio-ul, următorul pas este să se facă o programare pentru ședințele foto și video și pentru training.”

Ce beneficii oferă Rich Girls Studios modelelor de videochat?

Ai milioane de motive să fii model la cel mai bun studio. Orice model, încă de la început, se bucură de:

  • servicii de înfrumusețare gratuite (extensii gene, make-up, manichiură, coafor și solar)
  • cel mai bun sistem de training
  • program flexibil
  • cel mai mare procent de pe piață
  • bonus de angajare
  • ședințe foto/video
  • salariu fix garantat de 5000 lei
  • operații estetice

„Oferim modelelor avantaje care să le ajute să obțină încasările pe care și le doresc și, de ce nu, chiar să depășească obiectivele stabilite. Procesul de recrutare este unul care favorizează modelul, oferindu-i toate informațiile de care are nevoie. Ne dorim ca modelele să cunoască limba engleză cel puțin la nivel conversațional și să fie serioase și ambițioase. De restul ne ocupăm noi!”

Vrei să începi o carieră în videochat și ai nevoie de îndrumare? Intră pe angajari videochat la Rich Girls Studios, vezi toate beneficiile de care ai parte și obține răspunsuri la întrebările tale!