Cătălin Măguleanu promovat în conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Cine va fi noul manager al CAS Prahova

Redactia -

Cătălin Măguleanu promovat în conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Cine va fi noul manager al CAS Prahova

În data de 15.09.2023, la sediul CAS Prahova, a avut loc conferința de presă susținută de Cătălin Măguleanu – director general.

Scopul evenimentului a fost de a informa audiența cu privire la schimbarea conducerii instituției, având în vedere că, începând cu data de 18.09.2023, domnul Cătălin Măguleanu va intra într-o nouă etapă profesională, fiind promovat în cadrul CNAS în funcția de Director General Adjunct- Direcția Economică. Promovarea vine ca o recunoaștere a valorii profesionale și ca urmare a rezultatelor excelente obținute ca urmare a managementului aplicat la Casa de Asigurări de Sănătate Prahova, de activitatea sa care va începe de luni, 18.09.2023, la nivel național, fiind legate mari așteptări.

Noul manager al CAS Prahova va fi domnul Cătălin Stoea, actualul Director Executiv – Directia Relatii Contractuale, un specialist cu o bogată experiență managerială în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate.

A fost un bun prilej de a aduce in prim plan proiectele ambițioase de viitor care cuprind: noi servicii medicale pentru copiii cu autism, introducerea concediilor medicale electronice, dezvoltarea compartimentului I.T.

Echipa CAS Prahova, alături de noua conducere, va pune în continuare pacientul pe primul loc și va asigura oferirea serviciilor de cea mai înaltă calitate.