Câştigă un Samsung Galaxy S5 la AFI Palace Ploieşti

Redactia -

Samsung_GALAXY_S5Samsung GALAXY S5, smartphone-ul creat și inspirat de oameni, conceput pentru a le oferi acestora inovația esențială în viața de zi cu zi, va ajunge în magazinele din România începând de vineri, 11 aprilie.

Cu această ocazie, Samsung Electronics România a pregătit oferte speciale în noul brand shop al companiei din AFI Palace Ploiești, inaugurat odată cu lansarea noului Samsung Galaxy S5. Noul brand shop Samsung este situat pe o suprafață generoasă, de 120 mp, și este amenajat într-un stil modern, fiind un spațiu în care clienții se pot bucura de produsele preferate.

Astfel, vineri, începând cu ora 11:11, primii 20 de cumpărători ai noului GALAXY S5 vor primi un pachet de accesorii în valoare de 400 lei, constând într-un flip cover, un S view cover, un încărcător de mașină și o cască Bluetooth. De asemenea, în paralel se va desfășura o competiție pentru utilizatori, în urma căreia trei câștigători vor pleca acasă cu câte un telefon Samsung GALAXY S5 cadou. „Cu toții am așteptat lansarea noului GALAXY S5 și suntem încântați de reacțiile utilizatorilor. Pentru a le răsplăti fidelitatea, Samsung vine și anul acesta cu promoții speciale pentru primii cumpărători. Pentru că noul GALAXY S5 este un telefon creat și inspirat de oameni, ne dorim să continuăm să inovăm cu gândul la oameni și prin această ofertă specială venită odată cu lansarea noului GALAXY S5 vrem să le arătăm recunoașterea noastră prin tot ceea ce facem și să le oferim zi de zi o nouă experiență creată special pentru ei”, a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing manager în cadrul Samsung Electronics România.