Cauți Mercedes-Benz electric? Vezi funcții de top și preț Mercedes EQS full electric

Daniel Dimache -

Cauți Mercedes-Benz electric? Vezi funcții de top și preț Mercedes EQS full electric

Astăzi sunt disponibile în showroom-urile auto diverse modele de mașini electrice, cu diferite caracteristici și calități.

Printre acestea, Mercedes EQS se distinge ca fiind  o mașină electrică de lux, care deja și-a câștigat admirația publicului. De altfel, trendul autovehiculelor electrice este în continuă creștere. Mercedes-Benz prioritizează modelele electrice sau hibride, iar un Mercedes full electric este azi un vis împlinit pentru numeroși clienți. 

 Noul Mercedes-Benz EQS 2022 este un sedan electric de dimensiuni generoase, cu dotări de lux, care se impune prin calitate și originalitatea dotărilor. Spațios și elegant, noul EQS este construit pe propriul său șasiu – o platformă total nouă, sistem modular dedicat vehiculului electric (EV).

După cum ne putem aștepta de la acest model Mercedes, EQS este dotat cu tehnologie inovatoare, are un design aparte și este total conectat la universul digital. Interiorul elegant și confortabil, conectivitatea și dotările de top te vor convinge că este automobilul potrivit pentru tine, iar prețul pentru un Mercedes EQS pleacă de la 114.510 euro.

Detaliile exclusiviste demonstrează că noul EQS contopește elementele de lux cu mobilitatea electrică, oferind o experiență de neegalat. 

Dotări de top ale noului Mercedes EQS full electric

Acest automobil de lux, cu design emblematic Mercedes-EQ, este dotat cu diferite facilități care combină performanța clasică oferită de modelele Mercedes cu mobilitatea electrică. Specifică unui model coupé, alura dinamică a mașinii are și un stil elegant, în ciuda dimensiunilor mari.

Interiorul noului EQS este căptușit cu materiale frumoase, de înaltă calitate și echipat cu nenumărate facilități de lux. Lista de caracteristici include iluminare interioară ambientală extinsă, perne pentru tetiere pentru pasagerii din față și din spate și un pachet Executive pentru Spate. Acesta din urmă include scaune din spate reglabile cu funcții de masaj, încălzire pentru gât și umeri și o tabletă individuală pentru controlul sistemului de infotainment MBUX. 

  • MBUX Hyperscreen

Cea mai notabilă opțiune este ceea ce Mercedes numește Hyperscreen: un panou gigant din sticlă, de la un perete alt perete, care se întinde pe panoul de instrumente și cuprinde sistemul de infotainment. 

Datorită unei podele complet plane, precum și a unui ampatament lung de 126,4 inch, EQS are un interior spațios. Spațiul de încărcare este, de asemenea, deosebit de generos, datorită hatchback-ului mare. Sistemul de infotainment MBUX de pe EQS este una dintre cele mai proeminente caracteristici interioare ale sale, în special acest Hyperscreen cu lungimea de 56 de inch. În timp ce tabloul de bord standard este un ecran tactil asemănător unei tablete care se extinde de la consola centrală și plutește deasupra planșei de bord, Hyperscreen-ul opțional acționează ca un singur afișaj masiv care constă din trei ecrane distincte. Acestea includ grupul de indicatori de 12,3 inch, ecranul tactil central de 17,7 inch și ecranul tactil de 12,3 inch din partea pasagerului.

  • Autonomie garantată

Mercedes EQS se mândrește cu o autonomie remarcabile de peste 770 de km. Mobilitatea este asigurată iar drumurile de orice lungime sunt mai accesibile ca niciodată

  • Încărcare facilă

Modelul Mercedes EQS full electric se poate încărca de acasă, cu ajutorul wallbox-ului, sau în vreme ce ești la birou, de la stațiile publice, sau chiar de la o priza clasică.  Grație funcției de încărcare rapida, beneficiezi de mai multă mobilitate

  • Design inovator

În noul EQS vei remarca un amestec de materiale exclusiviste, tipice pentru luxul modern. Elemente de decor  din lemn cu pori deschiși sau cele cu aspect 3D se transformă subtil în funcție de preferințe ți permit personalizarea spațiului conform dorințelor tale.