Detalii şocante în cazul de la Predeal Sărari: Mama şi-a îngropat pruncul, iar fiul martor încearcă să se sinucidă

Redactia -

Detalii şocante în cazul de la Predeal Sărari: Mama şi-a îngropat pruncul, iar fiul martor încearcă să se sinucidă

Gestul unei mame i-a îngrozit pe localnicii din comuna Predeal Sărari. Femeia, Felicia I., în vârstă de 41 de ani, este suspectată că a născut pe ascuns și apoi și-a îngropat pruncul în grădina casei. Polițiștii au fost alertați de un vecin, care a aflat povestea de la unul dintre copiii femeii.

 

Femeia mai are trei copii, între care unul plecat din țară. Altul, de 15 ani, spune că ar fi auzit scâncete de nou-născut, în vreme ce mezinul a fost marcat de cele întâmplate și ulterior a încercat de două ori să se sinucidă. Cel mic împlinise chiar ieri vârsta de 13 ani şi foarte probabil a văzut cu ochii lui ce s-a petrecut. Chiar vecinii l-au salvat în tentativele sale de spânzurare.

 

Oamenii legii vor afla după efectuarea necropsiei dacă respectivul copil a fost născut viu sau mort. Dacă se stabilește că a respirat cel puțin o dată, mama va fi cercetată pentru pruncucidere.

Asistenţa de la Ambulanţă a declarat că pruncul ar fi fost născut la termen, aşa că este probabil să se fi născut viu. Se pare că testul presupune punerea pe apă a corpului copilului, iar dacă pluteşte aceasta este dovada că a respirat.

Soţul femeii lucrează în Bucureşti ca agent de pază.