Ce a făcut Andreea Bălan pentru a-şi cumpăra un apartament cu reducere

Redactia -

Ce a făcut Andreea Bălan pentru a-şi cumpăra un apartament cu reducere

Andreea Bălan a reuşit să convingă un dezvoltator imobiliar să-i facă reducere la achiziţionarea unui apartament. Cum? Foarte simplu.

Cântăreaţa a trebuit doar să posteze pe pagina sa de Facebook un mesaj în care le povesteşte fanilor săi cât de minunat este ansamblul rezidenţial în care s-a mutat. Iată ce scrie Andreea Bălan: „Recent am cumparat pentru familia mea un apartament in ansamblul rezidential (…)  Va invit si pe voi, dragilor, sa studiati ofertele Greenfield deoarece eu cred ca este extraordinar sa locuiesti in mijlocul naturii, cu spatii de joaca si protectie. Preturile sunt foarte accesibile”, explicând, mai jos, că „Am primit o mica reducere la apartmentul pe care l-am achizitionat. Nu am primit bani. E normal ca eu, persoana publica, sa fac promo la anumite produse care imi plac. Nu e primul promo si nici ultimul.”

Referitor la preţul apartamentelor din zona respectivă, aceasta a fost taxată imediat, cu următorul comentariu: „Sunt accesibile pentru EA!! Care castiga mii de euro la la un concert…”.