Gazeta de Prahova

Ce-a păţit suporterul care a aruncat o petardă pe teren la meciul Petrolul – Dinamo

Eveniment

Mihai Ciobanu

Dosar penal întocmit de polițiștii prahoveni unui bărbat care ar fi aruncat cu o petardă pe suprafața de joc în timpul unui meci de fotbal.

 

La data de 07.12.2015, în timpul meciului de fotbal dintre echipele de fotbal Petrolul Ploiești și Dinamo București, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au depistat un bărbat de aproximativ 25 de ani, care ar fi aruncat cu o petardă pe suprafața de joc.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat bărbatul în cauză și s-a stabilt faptul că obiectul pirotehnic ar fi fost achiziționat de pe raza Municipiului București.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline