Ce anunță Peluza Nord Rapid București, pentru partida cu Petrolul

Daniel Dimache -

Ce anunță Peluza Nord Rapid București, pentru partida cu Petrolul

Suporterii rapidiști au comunicat, prin intermediul sitului lor 1923.ro, că sunt gata pentru derby-ul cu Petrolul, pe care îl consideră ”cel mai boem derby al fotbalului românesc”, pe care îl așteaptă, pentru Liga 1, de 7 ani. Rapidiștii au alocate 1000 de bilete, iar atmosfera se prefigurează a fi una cu totul specială.

Vă prezentăm comunicatul rapidiștilor:

COMUNICAT Peluza Nord – Rapid Bucuresti

PRIMVS DERBY ÎN PRIM-PLAN!

Ne aflăm în săptămâna premergătoare celui mai boem derby al fotbalului românesc, între echipele care de-a lungul timpului s-au luptat cu sistemul opresiv, destinul nefavorabil și au dezvoltat o rivalitate autentică, sinonimă cu spectacolul și arta, dar și cu elemente specifice celor mai mari dueluri internaționale.

Sâmbătă ne reîntâlnim cu găzarii în Liga 1, după 7 ani, iar atmosfera va fi aparte, cu siguranță, ca în vremurile de care ne amintim mereu cu cea mai mare plăcere.

 

Primul titlu recunoscut oficial a fost câștigat la Ploiești, urmat de întoarcerea rapidiștilor pe jos până la București și o sărbătoare continuă. O victorie pe Ilie Oană nu ne va aduce titlul sâmbătă, dar cu siguranță ne va face să ne simțim ca niște campioni, cum altfel ne-am putea simți după ce ne învingem rivalii tradiționali în deplasare?

Vom avea 1000 de bilete la dispoziție, iar zilele următoare vom reveni cu toate informațiile necesare.