Ce-au găsit poliţiştii acasă la suspecţii de furt de combustibil din vagoane – VIDEO

Redactia -

Ce-au găsit poliţiştii acasă la suspecţii de furt de combustibil din vagoane – VIDEO

Mercuri, 23 august, polițiștii din Prahova au efectuat 7 percheziții la persoane bănuite de furt de produse petroliere. 15 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

 La data de 23 august a.c., polițiștii Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, au efectuat 7 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furt de produse petroliere.

6 percheziții au avut loc în localități din județul Prahova (Ploiești, Colceag, Slănic și Dumbrava), iar cea de-a șaptea la o locație din comuna Jilavele, din județul Ialomița.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna martie a acestui an, cei în cauză ar fi sustras produse petroliere (benzină, motorină, ulei) din vagoane staționate într-o stație de căi ferate din municipiul Ploiești. Cantitățile sustrase erau fie comercializate, fie utilizate în interes propriu.

Polițiștii au descoperit, la locațiile vizate, diverse cantități de benzină, motorină, ulei și cox, precum și numeroase recipiente în care ar fi fost depozitate materiile sustrase.

15 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Acțiuni Speciale a Poliției Române.Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în formă continuată.

Uita-te la acest video pe YouTube.