Ce-au găsit poliţiştii acasă la suspecţii de furturi din societăţi comerciale

Redactia -

Ce-au găsit poliţiştii acasă la suspecţii de furturi din societăţi comerciale

Luni, 13 februarie a.c., poliţiştii din cadrul I.P.J. Prahova au efectuat 13 percheziţii la mai multe persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

 Luni, 13 februarie 2016, Poliţia Municipiului Ploieşti a efectuat 13 percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de săvârşirea unor furturi din societăţi comerciale. 11 descinderi au avut loc în comuna Bărcăneşti, iar alte două în municipiul Ploieşti şi comuna Berceni.

Din cercetări, a reieşit că, începând cu luna noiembrie a anului trecut, persoanele în cauză ar fi săvârşit 6 furturi din societăţi comerciale, situate în comune de pe raza judeţului Prahova, precum şi în municipiul Ploieşti. Cei în cauză ar fi pătruns în incinta societăţilor prin efracţie, pe timpul nopţii, și ar fi sustras bani, case de marcat și produse din tutun.

La domiciliile persoanelor bănuite, polițiștii au depistat diverse unelte susceptibile a fi utilizate la săvârșirea infracțiunilor, telefoane mobile și o armă cu aer comprimat, care urmează a fi expertizată în vederea stabilirii legalității cu care era deținută.

6 persoane au fost aduse la sediul poliţiei în vederea audierii.Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti.Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.