Ce este Zappa? Află pe 22 mai, în AFI Palace Ploieşti

Redactia -

AFI Palace Ploieşti anunţă lansarea Zappa Club&Lounge, un concept unic, special, dar şi cel mai nou şi modern loc de distracţie din Ploieşti. Zappa Club&Lounge se va deschide oficial în data de 22 mai 2014 şi se va adresa persoanelor dinamice, care doresc să petreacă timp de calitate alături de prieteni şi de familie, având la dispoziţie o gamă largă de activităţi recreative.

Noua locaţie va cuprinde pe lângă multe alte activităţi antrenante, o serie de concerte cu artişti cunoscuţi, trupe live, club, restaurant bistro, bar, bowling, billiard, snooker, darts, jocuri electronice şi va oferi o experienţă unică, tuturor celor care îi vor trece pragul. De asemenea, Zappa Club&Lounge va acoperi şi o zonă VIP unde clienţii se vor putea bucura de intimitate şi de servicii personalizate. Petrecerea de inaugurare se va întinde pe durata întregului weekend, începând cu 22 mai, alături de formaţia Zdob şi Zdub, 23 mai-Horia Brenciu & HB Orchestra şi cunoscutul dj internaţional din Ibiza, Jose Maria Ramon, în date de 24 mai.

“Zappa este un concept nou şi inovator în Ploieşti şi vine în completarea ofertelor de petrecere a timpului liber pe care AFI Palace Ploieşti le pune la dispoziţia clienţilor săi. Fără îndoială, acest proiect va surprinde şi va aduce ceva în plus, diferit şi unic. După o analiză amănunţită, ne-am dat seama că atât tinerii, cât şi adulţii din Ploieşti, nu au la dispoziţie prea multe variante pentru a se distra în oraş. De cele mai multe ori, aceştia sunt nevoiţi să plece în Bucureşti. În Zappa, ploieştenii vor redescoperi placerea de a ieşi cu prietenii şi familia, bucărându-se de oe experienţă completă”, declară Israel Vizel, Mall Manager, AFI Palace Malls Division.

Zappa îşi va surprinde clienţii în fiecare săptămână cu muzică live, clubbing, cei mai buni artişti din România, stand-up comedy şi petreceri tematice. Cu un design modern şi atractiv, clubul Zappa va fi localizat la etajul 1 al centrului comercial, vis-à-vis de cinematograful Cinema City. Pentru detalii suplimentare, puteţi accesa site-ul www.zappaclub.ro, sau pagina de facebook www.facebook.com/pages/Zappa-Club.