Ce localităţi au primit microbuze şcolare noi

Mihai Ciobanu -

Ce localităţi au primit microbuze şcolare noi

In conformitate cu prevederile OUG 115/2011, care a instituit cadrul legal pentru achizitionarea microbuzelor pentru transportul elevilor si ale Ordinului Comun al Ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si al Ministrului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, nr. 332/4567/2015, judetul Prahova a primit miercuri, 19 august, transa finala de 16 microbuze 16+1, cu dotare completa, inclusiv cauciucuri de iarna, prevazuta in program.

Evenimentul a avut loc la Palatul Administrativ din municipiul Ploiesti, in prezenta prefectului Rodica Paraschiv, a vicepresedintilor Consiliului Judetean, Bogdan Toader si Radu Ionescu, a inspectorului scolar general Petre Nachila si a primarilor localitatilor vizate (Baba Ana, Balta Doamnei, Baltesti, Blejoi, Ceptura, Cerasu, Jugureni, Maneciu, Paulesti, Plopu, Poienarii Burchii, Posesti, Sirna, Surani, Targsoru Vechi, Tomsani).

Este de mentionat ca in cadrul aceluiasi program, la finalul anului 2014 au mai fost repartizate primariilor din judet 8 microbuze 16+1, iar in anul 2015 a mai sosit o transa de 3 microbuze 28+2 si 5 de tip 16+1.