În ce oraşe din România intenţionează IKEA să deschidă noi magazine

Redactia -

În ce oraşe din România intenţionează IKEA să deschidă noi magazine

IKEA intenţionează să deschidă în următorii ani noi magazine în România, ca urmare a rezultatelor foarte bune obţinute de către unitatea din nordul Capitalei. 

„Pe termen lung, organizația regională IKEA South East Europe se apropie de îndeplinirea planurilor de expansiune de a atinge 13 magazine în Croația, România, Serbia și Slovenia până în 2025,” afirmă Stefan Vanoverbeke,Country Retail Manager IKEA South East Europe.

Timișoara, Brașov și Cluj sunt următoarele trei orașe în care deschiderea de noi magazine în România este o prioritate pentru IKEA South Europe. Echipa de Property & Expansion se află în proces de prospectare de terenuri care să îndeplinească parametrii necesari pentru un magazin nou, precum: acces la mijloace de transport în comun și o bună infrastructură, suprafața terenului și o localizare bună, aproape de oraș.

Conducerea IKEA estimează că  magazinul Pallady va fi inaugurat la sfarsitul anului 2018. Magazinul din zona Pallady, al doilea din Capitala si din Romania, va costa peste 80 de milioane de euro si va avea o suprafata de 36.000 de metri patrati.