Ce pagube a produs incendiul casei subprefectului Rodica Paraschiv

Redactia -

Ce pagube a produs incendiul casei subprefectului Rodica Paraschiv

În municipiul Ploieşti, strada Sinăii, echipajele de pompieri au intervenit cu nouă autospeciale de lucru cu apă şi spumă, 2 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială pentru descarcerare şi grupa operativă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar, I. I. La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp, informează ISU Prahova.

la acoperişul locuinţei. Au ars: mansarda din lemn, doua camere pe o suprafaţă de aproximativ 35 mp, mobilier, obiecte vestimentare, electronice şi electrocasnice. Incendiul s-a propagat cu repeziciune la imobilul învecinat, proprietar, P. R.(n.r. Rodica Paraschiv – subprefect de Prahova), unde au ars mobilierul şi tâmplăria mansardei, o parte a tâmplăriei de la etaj, electronice, obiecte de îmbrăcăminte, acoperişul din lemn cu învelitoare ţiglă metalică pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp.

Au fost distruse o parte a faţadelor imobilului, instalaţia electrică, sistemul de alarmare, întregul imobil fiind afectat de fum. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, valoarea

_incendiupagubelor fiind de 80.000 lei.

Cauza probabilă: efectul termic – coş de fum deteriorat.

foto: arhiva