Ce-a păţit şoferul urmărit de poliţie în Vărbilău

Redactia -

Ce-a păţit şoferul urmărit de poliţie în Vărbilău

Măsura controlului judiciar a fost dispusă față de tânărul cercetat de polițiști pentru săvârșirea a două infracțiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având acest drept suspendat

În timp ce desfășurau activități pe linie rutieră în localitatea Vărbilău, polițiști din cadrul Postului Comunal Aluniș au observat în trafic un autoturism al cărui conducător auto a accelerat la semnalul lor, continuându-și deplasarea. S-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare autoturismul fiind găsit abandonat pe raza satului Vărbilău.

Ca urmare a verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat din localitate, care avea suspendat dreptul de a conduce, pentru  comiterea aceleiași infracțiuni.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte a aprobat reunirea celor două dosare penale și a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de acesta, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având acest drept suspendat”.

Totodată, polițiștii au dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte în vederea luării unei măsuri preventive, iar procurorul de caz a dispus controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cu obligația de a nu părăsi limitele localității de domiciliu.