Ce rețetă a folosit câștigătoarea celui mai mare premiu din istoria Loteriei Române

Daniel Dimache -

Ce rețetă a folosit câștigătoarea celui mai mare premiu din istoria Loteriei Române

„Cred in sansa tuturor de a castiga! Asa cum am crezut si in sansa mea! Jucati, insistati si atunci cand doriti sa renuntati tot mai continuati sa jucati, pentru ca soarele va iesi si pe strada dumneavoastra! Asa am procedat si eu si am reusit!” –  este mesajul pe care castigatoarea il transmite tuturor jucatorilor la loto.

 

In cursul zilei de astazi, 26 iunie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatoarea celui mai mare premiu din istoria jocului Loto 6/49 in valoare de 50.096.011,76 de lei (peste 10,10 milioane de euro), obtinut la tragerea Loto 6/49 din 25 iunie. Pe langa premiul de categoria I, pe biletul norocos s-au inregistrat si 23 de castiguri de categoria a III-a in valoare totala de 9.791,1 de lei si 24 de castiguri de categoria a IV-a in valoare totala de 720 de lei, suma totala castigata fiind in valoare de 50.106.522,86 lei.

 

Castigatoarea este din Bucuresti, are in jur de 40 de ani si ne-a declarat ca joaca ocazional la Loto 6/49 inca de la varsta de 20 de ani. In ultimul an a jucat constant scheme reduse si variante combinate si a fost convinsa ca in felul acesta va castiga marele premiu, chiar daca anterior a avut mici castiguri care i-au dat incredere ca va castiga. O parte dintre numerele care i-au purtat noroc au semnificatie personala.

 

Aceasta este de parere ca banii castigati trebuie investiti.

 

Castigatoarea nu a dorit sa-si faca publica identitatea.