Ce spune chef Florin Dumitrescu după ce i-au fost criticate şi ironizate sandvisurile

Redactia -

Ce spune chef Florin Dumitrescu după ce i-au fost criticate şi ironizate sandvisurile

După ce a lansat o gamă de sandvisuri ce-i poartă numele şi a primit numeroase critici, comentarii negative şi ironii pe seama lor, chef Florin Dumitrescu a anunţat că nu renunţă la acest proiect, ba chiar are de gând să îl dezvolte.

„Zilele astea am trecut prin tot felul de stari. Nu sunt imun nici la critici, nici la laude, mai ales cand e vorba de munca mea. De pasiunea mea. De respectul pe care il port fiecarui client in parte. Acum cateva zile am lansat pe piata prima linie de produse care imi poarta semnatura. Este un proiect muncit, in care m-am implicat foarte mult, pentru care am testat nenumarate retete de sandviciuri, dintre care doar 3 au ramas in picioare. E vorba de retete proprii, atent lucrate. De exemplu, am cautat la Tg. Mures un macelar care sa poata face jambon din carne 100%, fara resturi sau zgarciuri, am folosit o dulceata de ardei iute realizata in bucataria fabricii cu care colaborez. Sandviciurile mele sunt o alternativa pentru produsele care se gasesc deja la raft. Nu sunt combinatii de gusturi banale, am incercat sa inovez la acest capitol. Pana la urma gustul tine de fiecare, de exemplu mie nu-mi place gustul amar dat de andive sau radicchio. Poate ca altora le place. E un proiect in care cred si nu mi-as pune semnatura pe un produs doar ca sa-mi vad poza la raft. Urmeaza sa dezvolt acesta gama si cu alte retete proprii din restaurantele cu care colaborez. Va multumesc si va urez pofta buna!”, a scris chef Florin Dumitrescu la Facebook.