Ce spune Dalkia despre data la care se vor încălzi caloriferele ploieştenilor

Redactia -

Ce spune Dalkia despre data la care se vor încălzi caloriferele ploieştenilor

Comunicat de presă Dalkia Termo Prahova:


După ce pe tot parcursul inter-sezonului au fost realizate importante lucrări de mentenanţă curentă a Centralei de Producţie de la Brazi şi a instalaţiilor de transport/distribuţie, a centralelor de cvartal si a punctelor termice, încălzirea a fost pornită. Astfel, o Turbină pe Abur a făcut obiectul unei revizii majore, iar înlocuirile de reţea securizează furnizarea pentru peste 4000 de locuinţe.

Intr-adevăr, iarna ne-a bătut la uşă mai devreme decât de obicei, inregistrandu-se o scădere a temperaturilor sub +10 0C timp de 3 zile consecutive.

Furnizarea căldurii a devenit efectivă pentru toţi Clientii cu plăţile la zi sau cu angajamente de plată a facturilor precedente.

Asociaţiile de Proprietari care încă execută lucrări la instalaţiile interioare de căldură sunt rugate să ne comunice în cel mai scurt timp data la care acestea vor fi finalizate, pentru ca tehnicienii Dalkia Termo Prahova să poată încărca şi pune în funcţiune instalaţiile de încălzire, in baza unei programări prealabile.

Pentru informaţii suplimentare, va rugăm sa ne contactati la Centrul de Apel non–stop al Dalkia, la numerele 0 800 800 255 (gratuit, reţeaua Romtelecom) şi 0244 408 888 (tarif normal,

orice reţea de telefonie fixă sau mobilă), pe adresa de poştă electronică relatii.clienti@dalkia.ro

sau la Biroul Relaţii Clienţi (Str. Văleni, nr. 1-3, bloc 33 IK, parter).