Cea mai mare petrecere pentru copii, la Ploiești Shopping City

Redactia -

Cea mai mare petrecere pentru copii, la Ploiești Shopping City

Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită prin joc și voie bună la Ploiești Shopping City! În perioada 1-5 iunie, centrul comercial se transformă în cel mai mare loc de joacă pentru copii și a pregătit pentru aceștia, în fiecare zi, activități dinamice cu tematica „Jocurile copilăriei”. În acest fel, cei mici vor avea ocazia să se distreze prin intermediul unor jocuri interactive benefice atât dezvoltării intelectuale, cât și fizice.

Pentru că o zi nu este suficientă pentru a celebra sărbătoarea dedicată celor mici, cel mai important centru comercial din regiune a pregătit cinci zile cu activități și jocuri pentru copii. Astfel, timp de o săptămână, în intervalul orar 12:00-19:00, părinții sunt așteptați în zona scărilor rulante, unde micuții vor putea să se bucure de unele dintre cele mai cunoscute jocuri.

  Într-un set-up personalizat, cei prezenți se vor putea juca „Nu te supăra, frate!”, „Moara”, „Piticot” și șah. Fiecare joc va fi reprezentat supradimensionat și va permite celor mici să devină parte din el. Echipa de promoteri prezentă pe durata celor cinci zile se va asigura că fiecare participant cunoaște regulile jocului și le va feri îndrumarea necesară. Programul după care va fi permis accesul în zona cu jocuri este: marți și miercuri-16:00-20:00, joi și vineri – 12:00-18:00, sâmbătă – 10:00-18:00, duminică și luni – 12:00-18:00. Intrarea este liberă, se face pe bază de înscriere pe pagina de Facebook Ploiești Shopping City (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity), sau la fața locului, cu ajutorul unuia din promoterii prezenți.

 

Rontzy îi invită pe cei mici la party!

  Petrecerea dedicată celor mici nu ar putea fi completă fără cel mai simpatic veverițoi din județ. Rontzy le-a pregătit acestora o petrecere că la carte, cu muzică, cele mai distractive jocuri și dulciuri delicioase. Întâlnirea „Clubului lui Rontzy” se va desfășura sâmbătă, 3 iunie, în intervalul orar 10:00-12:00, în zona scărilor rulante, prilej cu care cei mici, care și-au sărbătorit ziua de naștere în ultima lună, vor fi surprinși cu un cadou aniversar, iar proaspăt înscrișii vor primi cadoul de bun venit și cardul de membru.

Un proiect unic în regiune, „Clubul lui Rontzy” este o platformă educativă, adresată copiilor cu vârste între 5 și 12 ani, din județul Prahova. Alături de mascota Rontzy, copiii se bucură în fiecare lună de o multitudine de activități instructive și distractive, precum petrecerea timpului liber alături de mascota clubului și personajele lor preferate sau seminarii interactive, pe diferite teme, cu participare gratuită. Totodată, membrii clubului beneficiază de reduceri speciale în magazinele preferate sau la diferite cursuri și activități adresate celor mici; de cadouri de bun-venit în club și de oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate unită, în care se comunică rapid și constant.

Clubul lui RONTZY așteaptă în continuare noi oaspeți, înscrierile pot fi făcute la Biroul de Informații din Ploiești Shopping și prin trimiterea unei solicitări la adresa: office@ploiestishoppingcity.ro.