Cea mai nouă sală de sport din jurul Ploieştiului se construieşte la Bucov

Mihai Ciobanu -

Cea mai nouă sală de sport din jurul Ploieştiului se construieşte la Bucov

Comuna Bucov va avea una dintre cele mai frumoase şi mai moderne săli de sport din judeţ. IMG_0320

Lucrările sunt în toi şi avansează rapid. La momentul documentării noastre fuseseră deja amenajate băile şi grupurile sanitare, precum şi mai multe încăperi şi săli anexe. De asemenea fusese montat, în mare parte, sistemul de iluminat. Echipele de muncitori lucrau în exterior la racordarea clădirii la reţelele de utilităţi.
Vestea bună este aceea că sala de sport va fi gata până la finele acestei veri, obiectivul urmând a fi pus în funcţiune în preajma începerii noului an şcolar, 2015-2016.
Sala este construită pentru toţi locuitorii comunei, indiferent de satul în care locuiesc, locaţia fiind aleasă atât pentru a putea fi folosită de către elevii Şcolii Bucov, cât şi din dorinţa de a fi poziţionată la o distanţă egală faţă de toate satele componente ale comunei.
Sala va beneficia şi de o tribună cu 250 de locuri, de vestiare, grupuri sanitare şi alte astfel de facilităţi. De asemenea, sala va fi omologată pentru a putea găzdui concursuri şi turnee de minifotbal, handbal, baschet şi tenis de câmp.
Sala de sport a comunei Bucov va putea fi folosită atât pentru efectuarea orelor de educaţie fizică ale elevilor, cât şi pentru găzduirea de evenimente culturale şi sportive, precum şi de iubitorii sportului din localitate, indiferent de satul în care locuiesc.