Cei mai buni tineri biciclişti din Bucov s-au întrecut într-un concurs cu premii

Redactia - Life

Cei mai buni tineri biciclişti din Bucov s-au întrecut într-un concurs cu premii

În organizarea Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi cu sprijinul Primăriei Bucov şi al unităţilor de învăţământ din localitate a avut loc luni, 24 martie 2014, un antrenant şi, emoţionant concurs dedicat elevilor şcolilor din comuna Bucov.
Prilejuit de sărbătorirea Zilei Poliţiei, concursul a constat în parcurgerea, cu bicicleta, cât mai bine, a unui traseu bine delimitat. Anterior, participanţii la această finală au trecut de o probă teoretică, în care au trebuit să răspundă la o serie de întrebări despre regulile de circulaţie.
Încurajaţi de pe margine de colegi şi prieteni, participanţii la proba finală, băieţi şi fete de toate vârstele au parcurs un traseu cu obstacole, amenajat pe strada principală, în faţa Şcolii Bucov. Jurizarea a fost făcută de către poliţiştii care au punctat fiecare evoluţie în parte.
Emoţiile şi ambiţia concurenţilor au fost mari, mai ales dacă ne gândim că premiile nu au fost deloc de lepădat. Locul III a primit un set de role, locul II un skateboard iar ocupantul locului I a fost premiat cu o bicicletă. De asemenea, participanţii care au luat menţiune au primit daruri din partea organizatorilor, precum şi diplome de participare.
Iată care au fost marii câştigători ai concursului:
Locul I: Andrei Voicu
Locul II: Beniamin Mitrică
Locul III: Mihai Petcu