Gazeta de Prahova

Cel mai mare tricolor din Prahova – desfăşurat la Bucov de Ziua Naţională

Fără categorie

Mihai Ciobanu

Poate cel mai mare steag tricolor din judeţul Prahova a fost desfăşurat în comuna Bucov, cu prilejul ceremoniilor care vor fi organizate de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Acesta acoperă întreaga faţadă a Primăriei şi impresionează prin dimensiuni. Iar poziţionarea pe DN1B, unul dintre cele mai intens circulate drumuri din judeţ, face ca tricolorul să fie văzut de zeci de mii de oameni zilnic. 

Ca în fiecare an, Ziua Naţională a României va fi sărbătorită aşa cum se cuvine şi de data aceasta în comuna Bucov. Conducerea administraţiei publice locale îi invită, pe această cale, pe cetăţenii comunei să ia parte la ceremoniile care vor avea loc la Monumentele Eroilor din Bucov şi Pleaşa. Se va intona imnul naţional, vor fi depuse coroane de flori, iar cei prezenţi vor evoca memoria eroilor noştri, sub privirile tuturor celor care vor fi alături la acest moment deosebit de important pentru români şi România.
Ceremoniile vor fi organizate după următorul program:
– ora 10.00 – Monumentul Eroilor Bucov
– ora 11.00 – Monumentul Eroilor Pleaşa

 

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline