Cele mai bune laptopuri Asus VivoBook

Daniel Dimache -

Cele mai bune laptopuri Asus VivoBook

Laptopurile Asus sunt unele dintre cele mai cunoscute și mai iubite laptopuri de pe piață în ziua de astăzi. De ani buni, producătorul taiwanez a lucrat din greu la realizarea unora dintre cele mai performante și frumoase laptopuri, unul dintre acestea fiind Asus VivoBook.

Consumatorii au la dispoziție o multitudine de laptopuri Asus incredibile din care să aleagă. Asus acoperă o gamă largă de bugete și utilizări, de la Chromebook-uri de calitate și alte laptopuri pe bani puțini la laptopuri puternice pentru jocuri și unele dintre cele mai bune Ultrabook-uri pe care le vei găsi în 2020. Orice dorești, indiferent dacă este pentru jocuri, utilizare casual sau creare de conținut, Asus va avea ceva pentru tine.

Seria Asus VivoBook este una din cele mai interesante creații ale producătorului de laptopuri și, în prezent, există numeroase laptopuri Asus VivoBook la eMAG din care poți alege și care se potrivesc oricărui utilizator.

Asus VivoBook S15 – subțire, ușor și capabil

Pe scurt, laptopul Asus VivoBook S15 este unul dintre cele mai bune laptopuri lansate în ultima perioadă. acesta laptop este extrem de capabil, la fel de impresionant ca și MacBook Pro de 16 inci, dar este mai mic, mai ușor și considerabil mai puțin costisitor. Dacă ești în căutarea unui laptop puternic, fără să dorești să plătești o avere, acesta este unul din puținele laptopuri care merită luate în considerare. Și vei obține un ecran viu, o balama ErgoLift pentru o poziție de tastare mai bună și legendarul Asus ScreenPad care îți va îmbunătăți productivitatea. Deci, practic, vei obține un laptop bogat în funcții pentru o sumă considerabil mai mică decât costul unuia dintre rivali.

Asus VivoBook S14 (S433) – cea mai bună valoare

Asus VivoBook S14 (S433) este un laptop bun, prin faptul că este accesibil, vine cu performanțe considerabile și are toate porturile de care vei avea nevoie. Cu configurații care permit până la un procesor Intel Core i7, 16 GB RAM, 1TB SSD și un display decent de 1080p, este o alegere ideală pentru cei care caută un laptop care îi va putea ajuta în toate task-urile de zi cu zi.

Ecranul de 14 inci de 1080p este asociat cu un procesor Intel Core i7-10510U, 16 GB RAM DDR4, SSD de 1 TB și un senzor de amprentă pentru conectarea rapidă folosind Windows Hello.

Totuși, trebuie să îți amintești că acesta este un laptop cu preț mic, iar afișajul nu se ridică la valoarea altor laptopuri Asus. De asemenea, nu există nici GPU dedicat, chiar dacă alegi cele mai scumpe modele Asus VivoBook S14.

ASUS VivoBook Max – cel mai mic preț

Asus face o treabă minunată în realizarea unora dintre cele mai accesibile, dar și cele mai versatile laptopuri. De exemplu, Asus VivoBook Max. Are un display HD de 13,6 x 769 LED de 15,6 inci, procesor Intel Pentium N4200 Quad-Core la 1.1 GHz cu 2M cache (2,5 Ghz), precum și 4 GB DDR3L RAM – toate acestea fiind caracteristici minunate pentru prețul său.

Asus VivoBook Max este alegerea ideală dacă cauți să lucrezi pe drumuri sau dacă ești student. Se poate descurca cu mai multe taburi deschise pe browserele Web, vine cu un hard disk de 500 GB pentru stocarea fișierelor și este ușor transportabil. Laptopul vine cu o surpriză neașteptată: difuzoare audio Bang & Olufsen ICEpower care oferă o fidelitate și claritate sporite. De asemenea, vine cu Windows 10 Home 64-bit. Asadar, poate ca e timpul sa iti schimbi laptopul, sa treci la un Asus!

Asus VivoBook Flip 14

Dacă ai nevoie de aplicații Windows sau vrei să lucrezi offline, îți recomandăm Asus VivoBook Flip 14. Procesorul său Intel Core i3-8145U, 4 GB RAM și 128 GB stocare în stare solidă sunt suficiente pentru a face față sarcinilor comune, însă nu te aștepta totuși să poți utiliza Photoshop cu Spotify și zeci de file de browser deschise în acelasi timp.

În comparație cu ecranele de pe alte laptopuri Windows din această gamă de prețuri, ecranul tactil IPS de 14 inci 1920 × 1080 IPS este mai luminos și mai frumos, iar Asus VivoBook Flip oferă o calitate și o portabilitate superioare.

(P)