Cele mai bune lenjerii de pat

Daniel Dimache -

Cele mai bune lenjerii de pat

Îți dorești să ai parte noaptea de noapte de un somn odihnitor și relaxant? Atunci e clar că ai nevoie de cea mai bună lenjerie de pat, dar totuși cum o alegi? Citește în continuare acest articol și află ce caracteristici au cele mai bune lenjerii de pat.

Lenjeriile de pat sunt niște produse extrem de apreciate de toți oamenii care își doresc să aibă parte de relaxare și odihnă. În funcție de felul tău de a fi, de preferințe și de necesități, lenjeriile de pat sunt create pe mai multe categorii: lenjerii de pat pentru adulți, lenjerii de pat pentru copii, lenjerie de pat cu flori, lenjerii de pat în culori variate și lenjerii de pat realizate din diferite materiale.

Iată un top trei al celor mai bune lenjerii de pat:

Lenjeria de pat pentru o singură persoană este potrivită atunci când dimensiunile patului nu corespund cu cele ale unei lenjerii mai mari. Astfel, dacă tu ai pat de o singură persoană nu are sens să cumperi o lenjerie mai mare întrucât va face diferite falduri și vor fi incomode noaptea. Lenjeriile de pat pentru o singură persoană din bumbac sunt perfecte pentru orice tip de piele, au țesătura non alergenica, oferă un somn revigorant și relaxant și se potrivește oricărui tip de design interior.

Lenjeria de pat matrimonial

Lenjeriile pentru patul matrimonial sunt ideale pentru cei mai mulți oameni, mai ales pentru că dormitoarele sunt amenajate cu pat dublu, matrimonial. Printre multele criterii care stau la baza alegerii unei astfel de lenjerii, cel mai important este densitatea materialului.

Una dintre cele mai căutate lenjerii de pat duble este lenjerie de pat din damasc, la pret avantajos. Damascus este un material extrem de popular, folosit pentru realizarea lenjeriilor de pat de lux. Acesta este modelat folosind un război de tip jacquard, oferind posibilitatea de a fi realizat din numeroase tipuri de fibre, începând cu mătasea și terminând cu diferite tipuri de fibre sintetice.

Pe C&C Home găsești astfel de lenjerii cu modele atrăgătoare și inedite obținute cu ajutorul diferitelor tehnici de țesut.

Lenjerii de pat pentru copii

Lenjeriile de pat pentru copii sunt produsele de care toți părinții au nevoie pentru a-i îndemna pe cei mici la un somn odihnitor. Pielea celor mici este extrem de sensibilă, așa materialele din care acestea sunt confectionate trebuie să fie naturale, să nu continuă vopseluri toxice și să aibă o calitate excelentă.

În concluzie, cea mai buna lenjerie de pat trebuie sa întruneasca câteva criterii importante, iar acestea sunt:

Materialul – alege întotdeauna materiale naturale care lasă corpul să respire. Cel mai recomandat este bumbacul.

Mărimea – dimensiunile potrivite ale lenjeriei de pat sunt un alt criteriu esențial de care trebuie să ții cont.

Designul – pentru dormitoarele care au un decor accentuat, alege lenjerii de pat cât mai simple, iar pentru camerele în care există nevoia unei pete de culori, alege accesorii mai interesante, în culori vibrante sau cu imprimeuri deosebite.