Cele mai importante 5 avantaje ale termoșemineului pe peleți

Daniel Dimache -

Cele mai importante 5 avantaje ale termoșemineului pe peleți

Piața sistemelor de încălzire pe bază de combustibil solid domină în cea mai mare parte centralele pe lemne, însă cu toate acestea există mereu loc pentru noi sisteme de încălzire, mai ales dacă acestea vin cu o serie de avantaje atrăgătoare. Cel mai bun exemplu în acest sens poate fi considerat a fi un termosemineu pe peleti despre care ne-am propus să vorbim și noi în acest articol.

Iată așadar care sunt cele mai importante 5 avantaje ale termoșemineului pe peleți, avantaje care ar putea însemna totodată și motive pentru care ar trebui să folosești și tu un astfel de sistem de încălzire:

Design inedit

Dacă am face un top al celor mai atrăgătoare sisteme de încălzire pe bază de combustibil solid, atunci cu siguranță termoșemineele pe peleți ar ocupa poziția fruntașă. Iar asta deoarece au fost concepute pentru a putea fi amplasate cu ușurință în orice încăpere, fără ca aspectul său să aibă de suferit.

Pe centrale-seminee.ro poți admira câteva modele de termoșeminee pe peleți care au reușit să cucerească foarte multe persoane cu designul lor.

Liniile de design sunt foarte fine, au un aspect elegant și modern iar imaginea rustică a focului arzând reprezintă un plus al acestor sisteme de încălzire inedite.

Consum redus de peleți

Termoșemineele pe peleți se mai remarcă și cu un consum foarte redus, iar asta datorită faptului că au fost concepute pentru a oferi maximul cu cât mai puțin combustibil.

În cazul termoșemineului Exotic de 25 kw vorbim despre un consum de maxim 4.2 kw ceea ce este foarte puțin, mai ales dat fiind faptul că în condiții excepționale poate fi obținut un consum mult mai redus.

Astfel, cu un sac de peleți îți vei putea încălzi locuința mai multe zile de-a rândul, ceea ce sigur că este minunat.

Autonomie extinsă

Termoșemineele pe peleți se mai remarcă și prin faptul că au un rezervor de peleți destul de generos, iar dacă luăm în calcul consumul redus despre care am vorbit anterior, atunci cu siguranță putem concluziona că termoșemineul cu peleți ne poate garanta o autonomie extinsă.

Practic, nu va trebui să alimentăm prea des termoșemineul ci ne vom putea bucura de confort termic o bună perioadă de timp cu un singur plin de peleți.

Confortul este astfel garantat.

Capacitate mare de încălzire

Chiar dacă poate părea că aceste termoșeminee sunt doar atrăgătoare și atât, ei bine adevărul este cu totul altul.

Termoșemineul este un sistem de încălzire care merită luat în considerare. Iar asta deoarece poate încălzi chiar și o locuință de suprafață mare, fără ca autonomia sau consumul să aibă de suferit. Te bucuri deci de un sistem de încălzire atrăgător care se dovedește a fi totodată și foarte eficient.

Ce poți cere mai mult?

Este complet echipat

Iar cel de-al 5-lea avantaj cu care un termoșemineu pe peleți se remarcă este și faptul că vine complet echipat, iar astfel instalarea se face foarte ușor. De asemenea, nu mai necesită alte investiții ulterioare, așa că te vei putea bucura de căldură în doar câteva ore.

Acestea sunt așadar cele mai importante 5 avantaje ale termosemineului pe peleți. Te-ai convins că merită achiziția unui astfel de sistem de încălzire? Ei bine, îl poți cumpăra de pe centrale-seminee.ro!