CEO Veolia România, Mădălin Mihailovici, mereu alături de Petrolul. Nu a lipsit nici la amicalul de la Cheile Grădiștei!

Dragos Trestioreanu -

CEO Veolia România, Mădălin Mihailovici, mereu alături de Petrolul. Nu a lipsit nici la amicalul de la Cheile Grădiștei!

Încă de când a venit alături de ACS Petrolul ’52 Ploiești, adică din iarna anului 2017, salvând de la colaps echipa găzarilor, la rugămintea președintelui de onoare Mircea Dridea, Jorj Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România, nu a lipsit de la niciun meci oficial al „lupilor”, indiferent că s-a jucat acasă sau în deplasare, în campionatul Ligi A Prahova. În tot acest timp, suporterii trupei găzarilor l-au privit nu numai ca pe un salvator, ci chiar ca pe unul de-al lor, aparițiile sale de pe arenele de fotbal județene semănând  nu o dată cu acelea ale unui fan! Nu cu ale unui finanțator, care vede într-o echipă doar o afacere, o sursă de profit. Și după anunțul oficial al legăturii dintre CEO Veolia România și ACS Petrolul ’52 Ploiești, Mădălin Mihailovici a continuat să fie prezent, indiferent de vreme, alături de Claudiu Tudor sau Jean Prunescu și compania. Iar asta nu numai la meciurile oficiale, ci și la cele amicale.

Astfel, Mihailovici a fost întâlnit, în acest an, atât la meciul-test cu ACS Steagu Roșu Brașov, disputat pe terenul sintetic din incinta Grupului Școlar Petrol Câmpina, cât și la cel desfășurat într-un peisaj absolut mirific, la Cheile Grădiștei, tot pe iarbă artificială, contra unei colege de eșalon, nu și de serie, CS Olimpic Cetate Râșnov. Pe arena înconjurată de munți de zăpadă, a urmărit partida alături de colaboratorii săi care activează și în cadrul clubului, avocatul Dragoș Ferariu și psihologul Leonard Ursea, dar și de staff-ul administrativ: Cristian Vlad, Octavian Grigore și Angelo Mateescu. Afișându-se, nu o dată, cel puțin cu un obiect vestimentar  în culorile echipei al cărei partener-finanțator este Veolia România, iar domnia sa – partener-susținător personal în cadrul ACS Petrolul ’52, CEO al filialei din țara noastră a unei companii de renume mondial, Jorj Mădălin Mihailovici oferă un tipar total diferit față de personajele care au condus clubul găzarilor. Iar asta le place fanilor, mai exact un PARTENER adevărat! De altfel, faptul că este sociabil, discută și se fotografiază chiar cu suporterii culorilor galben-albastre – după ultimul amical, nu a refuzat o poză cu Georgian Păun și un simpatizant al Petrolului, făcută de… secundul Ciprian Pura! – demonstrează că se consideră un membru activ al FAMILIEI „lupilor”.

Foto: www.republikanews.ro