Gazeta de Prahova

Cerc pedagogic la Liceul Tehnologic” Constantin Cantacuzino” Băicoi

Magazin

Redactia

Vineri, 10.11.2017, Liceul Tehnologic” C-tin Cantacuzino” Băicoi a fost gazda cercului pedagogic al coordonatorilor pentru proiecte si programe educative si extrascolare din liceele prahovene. 
1. Ora dirigentie clasa a V-a – „Povestea unui copil incepe cu parintii sai”- prof. Smoleanu Felicia si Olteanu Raluca
2. Ora dirigentie clasa a IX-a – „Puterea anturajului” – prof. Manea Andreea
3. Prima mea afacere – „Restaurantul Piticot” – activitate de educatie economica – clasa a IV-a A si a XI-a C- prof. Furtuna Maria si Petre Carmen
4. Atelier de creatie – elevii de la ciclul gimnazial si liceal- prof. Rotaru Rodica
5. Sustinerea referatului – prof. Stefanuca Sebastian
Conducerea unităţii de învăţământ aduce, pe această cale, multumiri  „tuturor, si celor care se vad, si celor care nu, dar al caror efort a dus la un adevarat succes al acestei actiuni: prof. Andreea Negoita, Buzoiu Nicoleta, Urleteanu Magda, Stefania Dumitrescu, elevilor implicati in toate activitatile, dl. Robert Stoica, directorul Casei de Cultura care ne-a oferit un spectacol deosebit, profesorilor Casei de Cultura si elevilor dumnealor, care sunt si mandria noastra!  Lucrul remarcat si apreciat de toata lumea a fost prezenta si sustinerea permanenta a dl. primar, Marius Constantin, caruia, de asemenea, ii multumim!”

sursa: Facebook, Liceul Tehnologic „Constantin Cantacuzino” Baicoi

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline