Cercetări sub aspectul uciderii din culpă, în cazul muncitorului de la Yazaki decedat la serviciu

Daniel Dimache -

Cercetări sub aspectul uciderii din culpă, în cazul muncitorului de la Yazaki decedat la serviciu

Un angajat al firmei Yazaki a decedat, în timpul programului, în data de 6 iunie. După o încercare de muşamalizare a cazului, decesul muncitorului în vârstă de 44 ani, decedat ca urmarea unui infarct miocardic a ajuns în atenţia organelor de anchetă. 

Iată ce informează IPJ Prahova:

„În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la cazul unui bărbat căruia i s-ar fi făcut rău în timpul programului de lucru, la o societate de pe raza municipiului Ploiești și care ulterior a decedat, Compartimentul de Relații Publice al I.P.J. Prahova este abilitat să comunice următoarele:

Au fost efectuate verificări, în urma cărora a rezultat faptul că polițiști din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei și Patrimoniului al Poliției Municipiului Ploiești au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cercetările în acest dosar sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, urmând ca la finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat cu propunere legală unității de parchet.”